Min dag på jobbet - fysisk miljö analys
Hem

Min dag på jobbet

Min dag på jobbet är en interaktiv workshop som kartlägger medarbetarnas preferenser för olika typer av ytor för ett urval aktiviteter. Syftet med workshopen är dels att ge medarbetarna möjlighet att reflektera över sina behov vid genomförandet av olika aktiviteter, dels samla in underlag till diversifieringen av arbetsplatsen. 

WeOffice_ Min dag på jobbet_ Fysisk-miljoanalys

Workshopen Min dag på jobbet tar cirka 60 min att genomföra och kan genomföras i grupper om upp till 50 deltagare.

Workshopen kan genomföras antingen fysiskt eller digitalt och alla svar samlas in genom ett digitalt poll-verktyg.  För att kunna genomföra workshopen behöver du beställa material till workshopen. Materialet består av en kortlek som innehåller cirka 25 olika miljöer och en spelplan.

 I beställningen ingår 15 exemplar av både kortlek och spelplan. Materialet kan märkas med organisationens logga. Materialet kan återanvändas till flera projekt.  Välkommen att kontakta oss för mera information om den interaktiva workshopen Min dag på jobbet i formuläret nedan.


Vill du har mer information? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Dela:
weoffice footer bg

Kontakta oss

    WeOffice Youtube Linkedin icon Följ oss på LinkedIn